Hakeudu Tampere3-opintoihin!

Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen yliopisto (Tampere3) muodostavat yhteisen korkeakouluorganisaation vuonna 2019. Yhteistyötä tiivistetään jo nyt tarjoamalla näiden korkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille mahdollisuus hakeutua muiden Tampere3-korkeakoulujen tiettyihin opintoihin. Ristiinopiskelupalvelun ohjeistukset koskevat myös TAMKin ammatillisen opettajankoulutuksen opiskelijoita.

Tämän sivuston kautta voit tarkastella opintotarjontaa, joka on voimassa aina lukuvuoden kerrallaan. Tunnistautumalla palveluun voit hakeutua muiden Tampere3-korkeakoulujen opintoihin koko lukuvuoden ajan, mikäli olet ilmoittautunut läsnäolevaksi tutkinto-opiskelijaksi kotikorkeakouluusi. Hae opintoihin hyvissä ajoin, jotta ehdit ilmoittautua opetukseen tai tentteihin ilmoittautumisaikana. Mikäli olet jo aiemmin hakeutunut ristiinopiskelijaksi ja haluat hakeutua vielä muihin opintoihin, kirjaudu ja valitse lisää opintoja.

Tutustu huolellisesti ohjeistukseen, ennen kuin haet opiskeluoikeutta Tampere3-opintoihin. Ohjeita noudattamalla varmistat, että valitsemasi opinnot soveltuvat tutkintoosi ja osaat toimia oikein kohdekorkeakoulussa. Opintoihin hakeutumisen jälkeen saat toisen korkeakoulun käyttäjätunnuksen ja sinun on vielä ilmoittauduttava opetukseen kunkin korkeakoulun ohjeiden mukaisesti.

Huom! Sinun ei tarvitse hakeutua opintoihin tämän ristiinopiskelupalvelun kautta, mikäli sinulla on jo oman tutkintosi / koulutuksesi myötä opiskeluoikeus opintoihin. Tarkemmat tiedot löydät korkeakoulukohtaisista ohjeista. Vaihto-opiskelijat hakeutuvat opintoihin Unipoli Studies -palvelun kautta. Kansainväliset tutkinto-opiskelijat käyttävät myös ensisijaisesti Unipoli Studies -palvelua. Joitakin englanninkielisiä opintoja voi olla tämän lisäksi kaikille tutkinto-opiskelijoille avoimessa tarjonnassa, jolloin kansainväliset tutkinto-opiskelijat voivat käyttää sähköistä ristiinopiskelupalvelua.

Korkeakoulukohtaiset ohjeet: Lue sekä kotikorkeakoulusi että kohdekorkeakoulun ohjeet!
Yhteystiedot:
Tunnistaudu kotikorkeakoulusi tunnuksilla ja hakeudu opintoihin
[Haka Login]
Tarkastele opintotarjontaa kirjautumatta
Siirry tarjontaan