x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2015–2017
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
KATSTA22 Business Camp 5 op
Vastuutaho
Kauppatieteiden tutkinto-ohjelma
Edeltävät opinnot
Suositellaan:

Yleiskuvaus

Business Camp on viiden päivän mittainen intensiivileiri, jolla kehität yhdessä muiden yrittäjyydestä kiinnostuneiden opiskelijoiden kanssa uusia liikeideoita tai työstät jo aikaisemmin keksimääsi liikeideaa. Pääpaino viikon aikana on idean tuotteistamisessa ja kaupallistamisessa. Leirillä perehdytään valmentajien ja asiantuntijoiden johdolla liikeidean kehittämiseen, asiakkuuksiin, myyntiin ja markkinointiin. Viikon aikana pääset kehittämään liiketoimintaosaamistasi ja luomaan arvokasta verkostoa. Opintojakson toteuttaa TAMK.

Lisätietoa: http://y-kampus.fi/kurssit/ .

Arviointi

Numerolla 1-5.

Lisätietoja

TTY:n ja TAMK:n järjestämille opintojaksoille haetaan opinto-oikeus ristiinopiskelupalvelun kautta ja ilmoittaudutaan ko. yliopiston järjestelmässä ristiinopiskelupalvelun kautta saatujen ohjeiden mukaisesti. Ristiinopiskelupalvelu: https://www10.uta.fi/ristiinopiskelupalvelu/?uiLang=fi .

TTY:n ja TAMK:in kurssille voi ilmoittautua vasta suoritettuaan ensin vähintään 15 op TaY:n omia opintoja tämän teemakokonaisuuden kursseista (sisältäen aloituskurssin Strategian ja yrittäjyyden perusteet KATSTA11).

Kokonaisuudet johon opintojakso kuuluu

Johtamiskorkeakoulu
Johtamiskorkeakoulu
2017–2018
Opintojakso opetusohjelmassa
Opetusohjelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetusohjelmasta.
-
Johtamiskorkeakoulu