x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2017–2019
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
TLO35200 Liiketoiminnan ja tietojärjestelmien yhteensovittaminen 4 op

Osaamistavoitteet

Liiketoiminnan tavoitteiden huomioimista yrityksen tietohallinnon toiminnassa ja toisaalta tietoteknisten mahdollisuuksien hyödyntäminen liiketoiminnassa on erittäin haastavaa. Kurssin tavoitteena on tarjota opiskelijoille ymmärrys tietojärjestelmien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä organisaatioiden tarpeisiin. Kurssin päätyttyä opiskelijat ymmärtävät liiketoiminnan asettamien vaatimusten vaikutukset tietohallinnolle ja tietojärjestelmille, sekä erilaisia vaikutusmahdollisuuksia uusien tietojärjestelmien tarjoamien liiketoimintamahdollisuuksien toteuttamiseksi. Kurssilla opiskelijoille tarjotaan tiedot yritysten strategioiden vaikutuksesta toimintaprosesseihin ja edelleen tietojärjestelmiin sekä toisaalta uusien tietojärjestelmien tarjoamista uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Kurssin päätyttyä opiskelijoilla on valmiudet ja keinot kehittää tietojärjestelmiä ja liiketoimintaprosesseja sekä niiden yhteenliittämistä.

Sisältö

Ks. TTY:n opinto-opas http://www.tut.fi/opinto-opas/wwwoppaat/opas2017-2018/perus/aineryhmat/Tiedonhallinta/TLO-35200.html

Arviointi

Numerolla 1-5.

Lisätietoja

Tarkoitettu erityisesti organisaatioiden tietojärjestelmien opintoja suorittaville opiskelijoille.

Opiskeluoikeutta opintojaksoille haetaan ensisijaisesti ristiinopiskelupalvelun kautta. Haku tapahtuu JOOPAS-järjestelmän kautta vain, jos jakso ei ole ristiinopiskelutarjottimella. Opiskeluoikeuden saamisen jälkeen aktivoi TTY:n tunnukset ja ilmoittaudu jaksolle POP-portaalissa.

Lisätietoja opiskeluoikeuden hakemisesta Kirsi Tuomiselta.

Kokonaisuudet johon opintojakso kuuluu

Luonnontieteiden tiedekunta
Luonnontieteiden tiedekunta
2018–2019
Opintojakso opetusohjelmassa
Opetusohjelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetusohjelmasta.
-
Luonnontieteiden tiedekunta