x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2012–2015
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Co-op Network Studies, 15–60 op

Osaamistavoitteet

Opetuksen ytimessä ovat osuustoiminnan idea ja osuuskunta yritysmuotona. Opintokokonaisuuden aiheita ovat osuustoiminnan periaatteet ja käytännöt, niiden soveltaminen yritystoimintaan, yhteisötalous, kolmas sektori sekä osuustoiminnalliset uudet ratkaisumallit. Osuustoimintaa tarkastellaan sekä suuren osuustoiminnan että pienosuustoiminnan näkökulmasta. Empiiriset tapausesimerkit pitävät sisällään kuluttajaosuustoiminnan, tuottajaosuustoiminnan, pankki- ja vakuutusosuustoiminnan sekä koko pienosuustoiminnan kentän.

Sisältö

Co-op Network Studies on vuonna 2005 perustettu yliopistoverkosto, joka tarjoaa opiskelijoille monitieteisiä osuustoiminnan ja yhteisötalouden opintoja sekä kehittää alan tutkimusta ja opetusta. Opetuksen ytimessä ovat osuus-toiminnan idea ja osuuskunta yritysmuotona. Verkostoa koordinoi Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti Mikkelissä. Opinnot tuotetaan yhdessä verkostoyliopistojen ja muiden osuustoiminnan ja yhteisötalouden asiantuntijoiden kanssa.

Katso lisätietoja Co-op Networkin Osuustoiminnan ja yhteisötalouden opinnoista opinto-oppaasta osoitteesta http://128.214.67.123/ruralia/koulutus/coop/CNS_opinto_opas_12_13_5op.pdf.

Lisätiedot

Opetus on avointa ja ilmaista verkostossa mukana olevien yliopistojen opiskelijoille. Tällä hetkellä verkostossamme on mukana kahdeksan suomalaista yliopistoa, mukaan lukien Tampereen yliopisto.

Co-op Network Studies -opintojen www -sivuilta löytyy lisää tietoa opinnoista:
http://128.214.67.123/ruralia/koulutus/coop/index.htm

Kuuluu kokonaisuuksiin

Johtamiskorkeakoulu
Verkosto-opinnot (Yhteiset opinnot/JKK)
avaa kaikki
Johtamiskorkeakoulu