x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2017–2019
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Vaihtoehtoiset opintojaksot

Lisätiedot

Avoin yliopisto-opetus

*******
17.2.2016 - 28.2.2016 haettavana opinto-oikeus lähiopintokurssille "SOS10.1.5 Työyhteisöjen muutos ja kehittäminen 5 op". Kurssin voi tehdä joko Tampereella tai Porissa. Alla linkki "hakuohjeet, opintomaksut" josta löytyy ilmoittautumislomakkeet. Kurssin opetusohjelma: https://www10.uta.fi/opas/opetusohjelma/marjapuuro.htm?id=29675
********

Jaksojen pääasiallinen suoritusmuoto on kirjallisuussuoritus opintojaksosta riippuen joko sähköisenä kirjatenttinä (voi tehdä Tampereella, Seinäjoella tai Porissa) tai esseellä (suoritus mahdollista tehdä mistä päin tahansa). Opinto-oikeusaikaa saa 31.7.2018 saakka.

Opintojaksoista voidaan järjestää kirjallisuussuorituksen vaihtoehtona myös kursseja/luentosarjoja/seminaareja (jakson opinto-opassivulla kohta "Opintojakso opetusohjelmassa") joista osaan voidaan ottaa myös avoimien yliopisto-opintojen opiskelijoita. Opetus järjestetään pääsääntöisesti Tampereella. Joissakin tapauksissa kursseja on mahdollista tehdä myös etänä.

Opintojakson nimi on linkki jakson tarkempiin tietoihin. Kysy tarvittaessa lisätietoja ja opinto-ohjausta, linkki yhteystietoihin alla.

Hakuohjeet, opintomaksut: http://www.uta.fi/avoinyliopisto/opiskelijaksi/

Yhteystiedot: http://www.uta.fi/yky/avoinyliopisto/yhteystiedot.html

Muutokset mahdollisia.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta
avaa kaikki

Vaihtoehtoiset opintojaksot

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta