x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2017–2019
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Moniammatillinen johtaminen, avoin yliopisto-opetus, 5–25 op

Osaamistavoitteet

Opintokokonaisuuden suoritettuaan opiskelija osaa arvioida sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän rakenteita ja toimintakäytäntöjä johtamisen näkökulmasta sekä soveltaa moniammatillisten tiimien toiminnan perusteita ja käytäntöjä toimiessaan lähijohtajana omalla ammattialallaan.

Arviointi

Numerolla 1-5.

Lisätiedot

Avoin yliopisto-opetus

Ei mahdollisuutta saada kokonaismerkintää teemakokonaisuudesta (kokonaisuuden pakollinen opintojakso ei ole avoimina yliopisto-opintoina suoritettavissa).

Jaksojen pääasiallinen suoritusmuoto on kirjallisuussuoritus opintojaksosta riippuen joko sähköisenä kirjatenttinä (voi tehdä Tampereella, Seinäjoella tai Porissa) tai esseellä (suoritus mahdollista tehdä mistä päin tahansa). Opinto-oikeusaikaa saa 31.7.2018 saakka.

Opintojaksoista voidaan järjestää kirjallisuussuorituksen vaihtoehtona myös kursseja/luentosarjoja/seminaareja (jakson opinto-opassivulla kohta "Opintojakso opetusohjelmassa") joista osaan voidaan ottaa myös avoimien yliopisto-opintojen opiskelijoita. Opetus järjestetään pääsääntöisesti Tampereella. Joissakin tapauksissa kursseja on mahdollista tehdä myös etänä.

Opintojakson nimi on linkki jakson tarkempiin tietoihin. Kysy tarvittaessa lisätietoja ja opinto-ohjausta, linkki yhteystietoihin alla.

Hakuohjeet, opintomaksut: http://www.uta.fi/avoinyliopisto/opiskelijaksi/

Ajankohtainen opintotarjonta: https://www10.uta.fi/avoimentarjonta/

Yhteystiedot: http://www.uta.fi/yky/avoinyliopisto/yhteystiedot.html

Muutokset mahdollisia.

Kuuluu kokonaisuuksiin

avaa kaikki

Moniammatillinen johtaminen, avoin yliopisto-opetus

Avoimina yliopisto-opintoina voi suorittaa vain yksittäisiä jaksoja.
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta