x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2017–2019
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Logopedian opinnot, avoin yliopisto-opetus, 5–42 op

Lisätiedot

Logopedian avoin yliopisto-opetus:

Avoimina yliopisto-opintoina voi logopedian kandidaattiopinnoista https://www10.uta.fi/opas/tutkintoOhjelma.htm?rid=10751&uiLang=fi&lang=fi&lvv=2017 tehdä seuraavat osiot:

- Logopedian perusopinnot 25 op

- Logopedian aineopinnoista yksittäisiä opintojaksoja yht. 9 op

- Muut pakolliset opinnot osiosta Lääketieteen opinnot 15 op, psykologian perusopinnot 25 op ja kielitieteen opintoja

- Yleiset valmiudet osiosta Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yhteiset opinnot sekä viestintä- ja kieliopintoja

Logopedian maisteriopinnoista https://www10.uta.fi/opas/tutkintoOhjelma.htm?rid=10749&uiLang=fi&lang=fi&lvv=2017 voi avoimessa tehdä seuraavat osiot:

- LOGS6 Monikielisyys ja -kulttuurisuus 5 op -opintojakson syventävistä opinnoista

- maisteriopintojen valinnaisia opintoja

***********

Opiskelu tapahtuu pääosin päiväopetuksena tutkinto-opiskelijoiden kanssa samoissa ryhmissä. Avoimen yliopiston opiskelijakiintiö on useimpiin opintoihin pieni ja opintopaikat arvotaan tarvittaessa. Toisaalta mm. psykologian perusopintoihin (myös joustavina etäopintoina) ja yhteiskunta ja kulttuuritieteiden yhteisiin opintoihin voidaan ottaa kaikki halukkaat.

Avoimien yliopisto-opintojen perusteella ei voi hakea logopedian tutkinto-opiskelijaksi (ei ns. "avoimen väylää"). Tutkinto-opiskelijaksi hakeudutaan yhteishaussa valintakokeiden kautta. Lisätietoja: https://www.uta.fi/opiskelijaksi/hakukohteet/tutkinto-ohjelmat/log.html Mikäli tutkinto-opiskelijaksi pääsee, niin mahdolliset ennen sitä avoimina yliopisto-opintoina suoritetut tutkintoon sopivat opinnot ovat opintorekisterissä valmiina (jos sekä avoimen opinnot että tutkinto-opiskelu tapahtuu Tampereen yliopistossa).

Kysy tarvittaessa lisätietoja ja opinto-ohjausta, linkki yhteystietoihin alla.

Hakuohjeet, opintomaksut: http://www.uta.fi/avoinyliopisto/opiskelijaksi/

Ajankohtainen opintotarjonta: https://www10.uta.fi/avoimentarjonta/

Yhteystiedot: http://www.uta.fi/yky/avoinyliopisto/yhteystiedot.html

Muutokset mahdollisia.

HUOM! Alla olevat opintokokonaisuuksien otsikot linkkejä tarkempiin kuvauksiin ja lisätietoihin. Pelkkä + -painikkeen klikkaus ei avaa niitä!

Opintokokonaisuuksien sivuilla on linkit kokonaisuuteen sisältyviin opintojaksoihin. Jokaisen opintojakson tiedoissa on kuvattu opintojakson suoritusmuodot (kirjatentti, essee, osallistuminen opetukseen ym.) Jakson sivulla ovat myös linkit jaksosta järjestettävän, tällä hetkellä tiedossa olevan opetuksen tietoihin.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta
avaa kaikki

Logopedian opinnot, avoin yliopisto-opetus

Avoimen opiskelija voi hakeutua opintokokonaisuuksiin tai yksittäisille kursseille. Yksittäisiä opintojaksoja suoritettaessa tulee huomioida mahdolliset pakolliset ja suositeltavat edeltävät opinnot.
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta