x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2017–2019
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Aineenopettajille tarkoitetut opintojaksot, 0–10 op

Sisältö

Äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettajaksi aikovat tekevät puheviestinnän opintoja osana opetettavan aineen opintoja. Puheviestintää suositellaan suoritettavaksi vähintään 10 op. Puheviestintä on tärkeä osa äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettajan ammattipätevyyttä. Puheviestinnän opinnot ovat myös eduksi viranhaussa.

JOVP2 Vuorovaikutuksen perusteet on pakollinen osa opetettavan aineen opintoja, ja jakson JOVPVS8 Puheviestinnän opettaminen suorittamista suositellaan vahvasti.

- JOVP2 Vuorovaikutuksen perusteet: Suositellaan sijoitettavaksi kandidaatin tutkinnon valinnaisiin opintoihin. Jakso on avoin kaikille kirjallisuustieteiden ja suomen kielen opiskelijoille.

- JOVPVS8 Puheviestinnän opettaminen: Suositellaan sijoitettavaksi maisterin tutkinnon valinnaisiin opintoihin. Kurssilla on yksi harjoitusryhmä varattu kirjallisuustieteiden ja suomen kielen opiskelijoille, ja etusija on niillä, joilla on oikeus opettajan pedagogisiin opintoihin.

Opetuksen järjestää journalistiikan ja viestinnän tutkinto-ohjelma.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Viestintätieteiden tiedekunta
Viestintätieteiden tiedekunta
Viestintätieteiden tiedekunta
Viestintätieteiden tiedekunta
avaa kaikki

Aineenopettajille tarkoitetut opintojaksot

Suoritettava 0–2 allaolevaa
JOVP2 on pakollinen aineenopettajille, JOVPVS8:n suorittamista suositellaan vahvasti. Sijoitetaan kandidaatin tai maisterin tutkintoihin.
Viestintätieteiden tiedekunta