x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2017–2019
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
UniPID, 0–25 op

Sisältö

UniPID on kymmenen suomalaisen yliopiston yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on edistää tiedonkulkua suomalaisten sekä kehittyvien ja kehitysmaiden yliopistojen välillä. Kansainvälisten yhteyksien kautta UniPID pyrkii liittämään suomalaiset yliopistot eurooppalaiseen ja maailmanlaajuiseen rahoitukseen ja poliittiseen keskusteluun. Yhteistyöverkoston tavoitteena on vahvistaa instituutioiden välisiä yhteyksiä Suomessa ja etelän maissa.

Lisätiedot

UniPID-virtuaaliopintoja pystyvät suorittamaan kaikki jäsenyliopistoissa kirjoilla olevat opiskelijat ja ne soveltuvat sekä alempaa, että ylempää tutkintoa suorittaville. Joillekin syventäville kursseille on vaatimuksena edeltäviä opintoja. Myös tohtorivaiheen opiskelijat ovat tervetulleita, mutta heitä kehotetaan tarkastamaan yhdessä ohjaajan kanssa kurssien soveltuvuus heidän opintoihinsa.

Verkosto määrittää itse minimivaatimukset kokonaisuuden laajuuden ym. osalta. Tampereen yliopiston tieteenalayksiköiden kokonaismerkintäohjeet eivät siis koske verkostoa, vaan lisätiedot löytyvät osoitteesta: http://www.unipid.fi/ .

Kuuluu kokonaisuuksiin

Johtamiskorkeakoulu
avaa kaikki
Johtamiskorkeakoulu