x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2015–2017
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
YKYT Sosiaalitieteiden klassikot, avoin yliopisto-opetus, 0–15 op

Osaamistavoitteet

Opintokokonaisuudessa perehdytään sosiaalitieteiden klassikoiden ajatteluun ja oppihistoriallisiin jatkumoihin. Teemakokonaisuus on suunniteltu niin, että opiskelija voi keskittyä joko oman opintosuuntansa klassikoiden ajatteluun, tai perehtyä laajemminkin sosiaalitieteiden klassikoihin.
Opintokokonaisuuden suoritettuaan opiskelijalla on käsitys joistakin oppialansa klassikoista ja heidän käsitteellisen ajattelunsa ydinkohdista. Opiskelija osaa suhteuttaa omia tutkimuskysymyksiään ja nykypäivän tutkimusta joihinkin tutkimusalansa klassikoiden ajatteluun.

Sisältö

Opintokokonaisuudessa perehdytään sosiaalitieteiden oppihistoriallisiin jatkumoihin ja klassikoiden ajatteluun. Opiskelija voi suorittaa tästä osiosta 1 - 3 opintojaksoa.

Lisätiedot

Avoin yliopisto-opetus

Jaksojen pääasiallinen suoritusmuoto on kirjallisuussuoritus opintojaksosta riippuen joko sähköisenä kirjatenttinä (voi tehdä Tampereella, Seinäjoella tai Porissa) tai esseellä (suoritus mahdollista tehdä mistä päin tahansa). Opinto-oikeusaikaa saa 31.7.2018 saakka.

Opintojaksoista voidaan järjestää kirjallisuussuorituksen vaihtoehtona myös kursseja/luentosarjoja/seminaareja (jakson opinto-opassivulla kohta "Opintojakso opetusohjelmassa") joista osaan voidaan ottaa myös avoimien yliopisto-opintojen opiskelijoita. Opetus järjestetään pääsääntöisesti Tampereella. Joissakin tapauksissa kursseja voi olla mahdollista tehdä myös etänä.

Opintojakson nimi on linkki jakson tarkempiin tietoihin. Kysy tarvittaessa lisätietoja ja opinto-ohjausta, linkki yhteystietoihin alla.

Hakuohjeet, opintomaksut: http://www.uta.fi/avoinyliopisto/opiskelijaksi/

Yhteystiedot: http://www.uta.fi/yky/avoinyliopisto/yhteystiedot.html

Yhteystiedot (POLVOA52 -jakso): http://www.uta.fi/avoinyliopisto/yhteystiedot/jkk.html

Muutokset mahdollisia.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö
avaa kaikki

Sosiaalitieteiden klassikot, avoin yliopisto-opetus

Suoritettava 0–15 opintopistettä
SOST10.3 Sosiologian klassikot, 5 op
Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö