x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2015–2017
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Logopedian perusopinnot, avoin yliopisto-opetus, 25 op

Osaamistavoitteet

Perusopinnot suoritettuaan logopedian opiskelija osaa kuvata puheen, kielen ja viestinnän kehityksen pääperiaatteet. Opiskelija ymmärtää logopedian tutkimuksen ja käytännön toiminnan vahvan yhteyden. Lisäksi hänellä on perusvalmiudet tieteelliseen lukemiseen ja kirjoittamiseen.

Arviointi

Numerolla 1-5.

Lisätiedot

Opiskelu tapahtuu pääosin (YKYYHT3 -jakso poikkeus) logopedian tutkinto-opiskelijoiden kanssa yhteisissä opintoryhmissä. Opinto-oikeus kestää yhden lukuvuoden. Opetus on pääosin päiväopetusta, YKYYHT3 -jakso suoritetaan verkkokurssina.

Logopedian perusopintoihin otetaan vuosittain (haku yleensä elokuussa) hyvin rajoitettu määrä avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoita. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja, opiskelijavalinta suoritetaan arpomalla. YKYYHT3 -opintojakso on myös omana yksittäisenä hakukohteena jossa opiskelupaikkojen määrä on suurempi. Vuosittaisesta opintojen rytmityksestä riippuen, voi olla siis mahdollista hakea ja päästä YKYYHT3 -opintojaksolle vaikka paikkaa logopedian perusopintokokonaisuuteen ei saisikaan.

Lisätietoa logopedian tutkintoon sopivista muista avoimen yliopiston opinnoista: https://www10.uta.fi/opas/opintoKokonaisuus.htm?rid=12632&lang=fi&uiLang=fi&lvv=2016

Kysy tarvittaessa lisätietoja ja opinto-ohjausta, linkki yhteystietoihin alla.

Hakuohjeet, opintomaksut: http://www.uta.fi/avoinyliopisto/opiskelijaksi/

Ajankohtainen opintotarjonta: https://www10.uta.fi/avoimentarjonta/

Yhteystiedot: http://www.uta.fi/yky/avoinyliopisto/yhteystiedot.html

Muutokset mahdollisia.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö
avaa kaikki

Logopedian perusopinnot, avoin yliopisto-opetus

Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö