x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2015–2017
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Asian Studies

Sisältö

Asian Programme -sivuainekokonaisuus
Asian Programme on monitieteinen perusopintotasoinen opinto-ohjelma, joka tarjoaa kattavat perustiedot Aasiasta kaikille, joiden opinto- tai urasuunnitelmat liittyvät alueeseen. Opinnoissa perehdytään Itä-, Kaakkois- ja Etelä-Aasian yhteiskuntiin, kulttuuriin ja liiketalouteen. Opinnot ovat maksuttomia verkoston jäsenyliopistojen opiskelijoille.

Mini Minor -sivuainekokonaisuus
Mini Minor in Asian Studies tarjoaa mahdollisuuden tehdä pieni 10 opintopisteen laajuinen sivuaine, jossa voi syventyä yhteen maantieteelliseen alueeseen Aasiassa. Mini Minorissa yhdistetään samaan teemaan liittyviä perus- ja syventävien opintojen tasoisia kursseja. Opinnot ovat maksuttomia verkoston jäsenyliopistojen opiskelijoille. Lue lisää Mini Minorista.

Syventävät opinnot
Maisteritason kurssit syventävät opiskelijan tietämystä Aasiaan liittyvissä aihealueissa ja tukevat maisteritutkielman kirjoittamista. Opinnot ovat maksuttomia verkoston jäsenyliopistojen opiskelijoille.

Lisätiedot

Kaikki opetus järjestetään Moodle-oppimisympäristössä Internetissä. Kurssit koostuvat luennoista, kirjatenteistä, verkkoharjoituksista ja esseistä. Opetuskieli on englanti. Lisätietoa opinnoista ja ilmoittautumisesta: http://www.asianet.fi/ .

Kuuluu kokonaisuuksiin

Johtamiskorkeakoulu
avaa kaikki
Johtamiskorkeakoulu