x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2015–2017
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Yleiset tutkijan taidot, 6–10 op

Osaamistavoitteet

Opintokokonaisuuden on tarkoitus kartuttaa tohtoriopiskelijan yleisiä tutkijan valmiuksia ja kokonaisuuteen suositellaan sisällytettävän tutkimusetiikan kurssin lisäksi tutkija- ja työelämätaitoja, kieli- ja viestintätaitoja sekä opetus- ja ohjaustaitoja.

Sisältö

Opiskelijan on suoritettava yleisiin tutkijan taitoihin liittyviä opintoja siten, että vähimmäismäärä 6 op täyttyy ja niiden yhteenlaskettu määrä ohjaajan kanssa sovittavien tohtoriopintojen kanssa on vähintään 30 op. Esim. jos tutkijan taitoja on 6 op, tulee ohjaajan kanssa sovittavia tohtoriopintoja olla vähintään 24 op.

Kuuden opintopisteen vähimmäisopintoihin tulee sisältyä tutkimusetiikan kurssi, esim. yliopiston tutkijakoulun tarjonnasta, sekä tieteelliseen kirjoittamiseen ja/tai viestintään perehdyttävä kurssi, esim. ABC of Scientific Communication tai Academic Writing.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Lääketieteen yksikkö
avaa kaikki

Yleiset tutkijan taidot

Suoritettava 6–10 opintopistettä
Opiskelijan tulee koostaa kuuden opintopisteen vähimmäisopintomäärä niin, että se sisältää tutkimusetiikan kurssin sekä tieteelliseen kirjoittamiseen ja/tai viestintään perehdyttävän kurssin. Opiskelija voi valita kurssit alla olevasta listasta tai korvata ne vastaavilla suorituksilla.
TAYJ12 Tutkimusetiikka, 1–10 op
TAYJ12 Research Ethics, 1–10 ECTS
TAYJ031 Scientific Communication, 1–10 ECTS
TAYJ031 Tieteen viestintä, 1–10 op
TAYJ032 Academic Writing, 1–10 ECTS
TAYJ032 Tieteellinen kirjoittaminen, 1–10 op
Lääketieteen yksikkö