x !
Arkistoitu opetusohjelma 2012–2013
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
PSYP Psykologian perusopinnot 25 op, monimuoto-opinnot, paikkakunnasta riippumaton, slk2012-slk2013 25 op

Tyyppi

Perusopinnot

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Paikkakunta

Paikkakunnasta riippumaton (etäopinnot)

Maksu

250 euroa

Maksunkuvaus

Opintomaksu laskutetaan yhdessä erässä.

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova.

Jos et voi aloittaa opintoja, ilmoittautuminen pitää perua hyväksymiskirjeessä ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Mikäli opinto-oikeus perutaan tämän jälkeen, mutta kuitenkin ennen opetuksen alkamista, peritään opintomaksusta käsittelykuluina 40 euroa. Jos opinnot perutaan opintojen alkaminen jälkeen, tai mikäli perumista ei tehdä lainkaan, peritään koko opintomaksu.

Lasku lähetetään opintojen alettua.

Lisätietoa opintomaksujen laskutus- ja maksuehdoista.

Ilmoittautuminen

Haku opintoihin alkaa ti 14.8.2012 klo 17:00 verkossa olevalla hakulomakkeella.
Katso hakuohjeet ja -lomake.
Opinnot ilmestyvät lomakkeen koulutustietoihin vasta kun hakuaika alkaa.
Opiskelijat otetaan opintoihin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opintoihin voi hakea niin kauan kuin hakukohde on hakulomakkeella näkyvillä. Ryhmässä on yhä tilaa ja mukaan pääsee vielä opintojen alettuakin (luennot voi katsoa tallenteina).

Opiskelijalla pitää olla toimiva sähköpostiosoite käytössään opintojen alusta alkaen. Ilmoita sähköpostiosoitteesi hakulomakkeessa.

Huom! Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijat eivät hae opintoihin avoimen yliopiston 14.8. alkavassa haussa. Tutkinto-opiskelijoiden tulee osallistua tutkinto-opiskelijoiden opetusohjelmassa olevaan opetukseen. Tutkinto-opiskelijoiden opinnotkin ovat toteutettu joustavasti video-opetusta ja nettitallenteita hyödyntäen.

Tutkinto-ohjelma / oppiaine

Psykologian tutkinto-ohjelma (PSY)

Osaamistavoitteet

Psykologian perusopintojaksot suoritettuaan opiskelija osaa määritellä psykologian eri osa-alueiden peruskäsitteet. Hänellä on myös riittävät tiedot seurata psykologian alan kehitystä ja hän ymmärtää alan tieteellisen ajattelun perusteet.

Sisältö

Psykologian perusopintojaksot koostuvat psykologian keskeisistä osa-alueista, jotka ovat kehitys- ja persoonallisuuspsykologia, terveyden ja mielenterveyden psykologia, kognitiivinen ja neuropsykologia sekä tutkimusmenetelmät.

Kuvaus

Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina. Opiskelija voi tulla paikanpäälle seuraamaan Tampereella pidettäviä luentoja, seurata luentoja reaaliaikaisina nettilähetyksinä tai katsoa luennot jälkikäteen tallenteina. Etäopiskelija voi tenttien sijaan suorittaa opinnot esseillä.

Arviointi

Numerolla 1-5.

Yhteyshenkilöt

Isopoussu Ismo
ismo.isopoussu@uta.fi
050-4627368

Tarkemmat tiedot opetuksesta