x !
Arkistoitu opetusohjelma 2012–2013
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
Yrityksen laskentatoimeen suuntaavat opinnot -osia 5 op, monimuoto-opinnot, Tampere, slk2012

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Paikkakunta

TAMPERE

Maksu

50 euroa

Maksunkuvaus

Opintomaksu laskutetaan yhdessä erässä.

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova.

Jos et voi aloittaa opintoja, ilmoittautuminen pitää perua viimeistään 10.9.2012. Mikäli opinto-oikeus perutaan tämän jälkeen, mutta kuitenkin ennen opetuksen alkamista, peritään opintomaksusta käsittelykuluina 40 euroa. Jos opinnot perutaan opintojen alkaminen jälkeen, tai mikäli perumista ei tehdä lainkaan, peritään koko opintomaksu.

Lasku lähetetään opintojen alettua.

Lisätietoa opintomaksujen laskutus- ja maksuehdoista.

Ilmoittautuminen

Avoimen yliopiston opiskelijoiden ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen opintoihin on päättynyt.

Opiskelijat otetaan opintoihin ilmoittautumisjärjestyksessä (100 paikkaa).

Opiskelijalla pitää olla toimiva sähköpostiosoite käytössään opintojen alusta alkaen. Ilmoita sähköpostiosoitteesi hakulomakkeessa.

Huom! Tampereen yliopiston läsnäolevat tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat avoimeen yliopisto-opetukseen varattujen kiintiöiden mukaisesti ainoastaan tutkinto-opiskelijoiden kurssi-ilmoittautumisen kautta NettiOpsussa. Ilmoittautuminen alkaa 16.8.2012. Näille opiskelijoille opinnot ovat maksuttomia. Tutkinto-opiskelijoiden kiintiö on 50, tutkinto-opiskelijat valitaan yliopiston etusijajärjestyksen perusteella. Kurssille valitaan ensisijaisesti niitä opiskelijoita, joille  kurssi ei ole pakollinen. Ilmoittautuminen opintoihin on päättynyt.

Kuvaus

Opintoihin sisältyvä opintojakso: KATLAA22 Liikekirjapidon perusteet 5 op

Kurssi toteutetaan e-oppimisalustalla.

Kurssi alkaa lähitapaamisella (orientaatio) ma 17.9.2012 klo 17.00-18.30, jolloin opiskelijoille selvitetään miten kurssi suoritetaan ja miten Moodle-oppimisalustaa käytetään tällä kurssilla. Opiskelijoiden edellytetään osallistuvan opinnot käynnistävään orientaatioon!

Kurssilla on verkossa suoritettaviin harjoitustehtäviin liittyvä sisäinen aikataulu.

Arviointi

Numerolla 1-5.

Lisätiedot

Kurssin aikana opiskelijat opiskelevat teoriaa ja tekevät kirjanpitoharjoituksia. Viikottain tulee jättää annettuun määräaikaan mennessä ko. viikon harjoitustehtävät (viikkotehtävät). Määräajan päättyessä viikkotehtävien jättötoiminto sulkeutuu, jonka jälkeen ko. viikon viikkotehtäviä ei voi enää jättää.

Kurssi on kauppatieteiden erillinen aineopintojakso (Yrityksen laskentatoimeen suuntaavat opinnot/Tilinpäätösraportoinnin opintokokonaisuudesta)

Yhteyshenkilöt

Opetuksen käytännön järjestelyihin liittyen: koulutussihteeri Marjo Lahti, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@uta.fi puh. 040-1901820

Opetuksen suunnitteluun ja yleiseen opinto-ohjaukseen liittyen: opintokoordinaattori Tellervo Helenius sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@uta.fi puh. 050-4627352

Tarkemmat tiedot opetuksesta