x !
Arkistoitu opetusohjelma 2012–2013
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, monimuoto-op., Seinäjoki, slk2012-klk2013 25 op

Tyyppi

Perusopinnot

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Paikkakunta

SEINÄJOKI

Maksu

250 euroa

Maksunkuvaus

Opintomaksu laskutetaan yhdessä erässä.

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova.

Jos et voi aloittaa opintoja, ilmoittautuminen pitää perua viimeistään ti 9.10.2012. Mikäli opinto-oikeus perutaan tämän jälkeen, mutta kuitenkin ennen opetuksen alkamista, peritään opintomaksusta käsittelykuluina 40 euroa. Jos opinnot perutaan opintojen alkaminen jälkeen, tai mikäli perumista ei tehdä lainkaan, peritään koko opintomaksu.

Lasku lähetetään opintojen alettua.

Lisätietoa opintomaksujen laskutus- ja maksuehdoista.

Ilmoittautuminen

Avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoiden haku opintoihin on päättynyt.

Huom! Tampereen yliopiston läsnäolevat tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat avoimeen yliopisto-opetukseen varattujen kiintiöiden mukaisesti ainoastaan tutkinto-opiskelijoiden kurssi-ilmoittautumisen kautta NettiOpsussa (ei siis yllämainitun linkin hakulomakkeella) opintojaksoittain.

Näille opiskelijoille opinnot ovat maksuttomia. Tutkinto-opiskelijoiden kiintiö on 10. Etusija ryhmään pääsyssä on kasvatustieteiden tutkinto-ohjelman omilla opiskelijoilla.

Tutkinto-ohjelma / oppiaine

(EDUY)

Osaamistavoitteet

Perusopinnot luovat tieteelliselle tiedonmuodostukselle rakentuvaa kuvaa kasvatuksesta, oppimisesta ja koulutuksesta eri aikoina ja elämänkaaren eri vaiheissa, antavat valmiuksia pohtia kriittisesti näihin liittyviä kokemuksia sekä orientoivat kasvatusta koskevan uuden tiedon hankintaan.

Kuvaus

Avoimen yliopiston opiskelijakiintiö 25 hlöä.

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.

Lisätiedot

Opintokokonaisuuden alkuinfo pidetään tuntia ennen opintojakson Kasvatus, koulutus ja yhteiskunta ensimmäistä pienryhmäopetuskertaa. Alkuinfossa kerrottava tieto on ehdottoman tärkeää opintojen sujuvalle etenemiselle; tule siis paikalle!

Yhteyshenkilöt

Opetuksen käytännön järjestelyihin liittyen: Koulutussihteeri Seija Söderkultalahti, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@uta.fi puh. 050-343 5742.

Opetuksen suunnitteluun ja yleiseen opinto-ohjaukseen liittyen: Suunnittelija Marjo Korhonen, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@uta.fi puh. 050-4211071

Tarkemmat tiedot opetuksesta