x !
Arkistoitu opetusohjelma 2018–2019
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
HALKAA16 Yhteisöviestintä kunta- ja aluejohtamisessa 5 op
Myös avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoille
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Hallintotieteiden tutkinto-ohjelma
Kunta- ja aluejohtaminen
Johtamiskorkeakoulu

Osaamistavoitteet

Kurssin käytyään opiskelija osaa jäsentää kunta- ja aluejohtamisen rajapintoja ja tilanteita sekä ymmärtää, miten ja millä keinoin yhteisöviestinnän välinein erilaisilla rajapinnoilla toimitaan. Kurssi tarjoaa käsitteellisiä ja käytännöllisiä välineitä kunta- ja aluejohtamisen moninaisen kentän hahmottamiseen sekä toimimiseen erilaisissa viestinnän konteksteissa. Kurssin myötä opiskelija saa käsityksen eräästä kunta- ja aluejohtamisen keskeisimmästä työvälineestä sekä mahdollisuuden analysoida omia viestintävahvuuksiaan ja heikkouksiaan opiskelijaryhmissä.

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Nettiopsussa on päättynyt

Opettajat

Anni Jäntti, Vastaava opettaja
Anni.Jantti[ät]uta.fi

Opetus

11.3.2019 – 6.5.2019
Luento-opetus
Ma 11.3.2019 klo 14-16, Pinni ls B1100
Ma 18.3.2019 klo 14-16, Linna Väinö Linna

Lisätiedot

Keväällä 2019 kurssi toteutetaan monimuoto-opetuksena. Kurssilla on kaksi luentoa (11.3. ja 18.3.), joiden jälkeen opiskelija työskentelee itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti itseopiskelumateriaaliin perehtyen. Kurssin suorittaminen perustuu aktiiviseen, itsenäiseen työskentelyyn. Luennot tallennetaan, joten ne ovat katsottavissa jälkikäteen myös moodlessa. Lisäksi moodlessa on kolme muuta luentotallennetta sekä muita videoita ja muita aineistoja, jotka kuuluvat kurssin opetusmateriaaliin.

Ohjeet kurssin suorittamiseksi annetaan ensimmäisellä luentokerralla. Ohjeet tulevat myös moodleen. Kurssin suoritusmuotona on viestintäportfolion tekeminen opettajan antamien ohjeiden mukaisesti. Portfolio tulee palauttaa viimeistään 6.5.2019.