x !
Arkistoitu opetusohjelma 2017–2018
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
SOS7.1/STYA4A Sosiaalitieteiden kvalitatiiviset tutkimusmenetelmät (verkkokurssi) 5 op
Myös avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoille
Paikkakuntatiedot
Paikkakunnasta riippumaton opetus
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Sosiaalityön tutkinto-ohjelma
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta

Osaamistavoitteet

Opiskelija hallitsee yleisellä tasolla kvalitatiivisen tutkimuksen lähtökohdat, tutkimusprosessin ja keskeiset käsitteet sekä ymmärtää tutkimuksen eettisen luonteen. Lisäksi hän tuntee keskeiset sosiaalitieteelliset lähestymistavat ja metodit sekä tunnistaa niiden välisiä eroja. Opiskelijalla on valmiudet laadullisen aineiston hankinnan ja analyysin toteuttamiseen ohjatusti.

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sosiaalityön ja yhteiskuntatutkimuksen kvalitatiiviset tutkimusmenetelmät verkko-opintoina (5 op) aukeaa 20.11.2017 ja päättyy 7.1.2018. Ilmoittautuminen e-lomakkeella.

Avoimen yliopisto-opetuksen ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoimen yliopiston Porin sosiaalityön aineopiskelijoille kurssille kvalitatiiviset tutkimusmenetelmät verkko-opintoina (5 op) aukeaa 20.11.2017 ja päättyy 7.1.2018. Ilmoittautuminen e-lomakkeella (linkki alla).

HUOM! Mikäli olet tekemässä tätä kurssia yhteiskuntatutkimuksen (entiseltä nimeltä sosiaalitieteiden) tutkinto-ohjelman avoimina yliopisto-opintoina niin hae opinto-oikeutta avoimen yliopiston hakulomakkeilla 21.11.2017 klo 10.00 - 7.1.2018 välisenä aikana. Tähän kiintiöön mahtuu kymmenen opiskelijaa. Lisätietoja: https://www10.uta.fi/avoimentarjonta/kokonaisuus?id=7978

Opettajat

Kirsi Günther, Vastaava opettaja
Kirsi.Gunther[ät]uta.fi

Opetus

15.1.2018 – 13.4.2018

Lisätiedot

Kurssi on tarkoitettu avoimen yliopiston opiskelijoille, Porin tutkinto-opiskelijoille sekä niille maisterivaiheen tutkinto-opiskelijoille, joilta edellytetään tämä kurssi täydentävinä opintoina. Kurssilla on kiintiöpaikat sosiaalityön ja yhteiskuntatutkimuksen opiskelijoille.

Huom. yhteiskuntatutkimuksen avoimen yliopiston opiskelijat Tampereella, Porissa ja Seinäjoella hakevat opinto-oikeutta avoimen ilmoittautumiskanavan kautta (tästä tarvittaessa lisätietoja ismo.isopoussu@uta.fi). Myös sosiaalityön avoimen opiskelijat  toimivat samoin.