x !
Arkistoitu opetusohjelma 2016–2017
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
SOP03.5 Arviointitutkimus 5 op
Myös avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoille
Paikkakuntatiedot
Pori
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelma, Pori
Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee evaluaation eli arviointitutkimuksen ja projekti- ja ohjelmatutkimuksen perusteet ja osaa soveltaa niitä erityisesti hyvinvointipalvelujen sekä sosiaali- ja työpolitiikan kysymyksiin. Opiskelija omaksuu evaluaation myötä työelämävalmiuksia ja kehittymistä yhteiskunnalliseksi osallistujaksi. Harjoitustehtävän avulla hän oppii soveltamaan arviointia käytäntöön.

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Opintojaksolle ilmoittautuminen suoritusvaihtoehdolla 1 suorittaville (videoluennot, luentoessee ja kirjallisuuskohta 2 ja harjoitukset Moodlessa) tutkinto-opiskelijoille Nettiopsun kautta ajalla 1.9.-30.9.2016. Opintojaksolle otetaan arvonnan perusteella Porista 5 ja Tampereelta 10 tutkinto-opiskelijaa.

Ilmoittautuminen Nettiopsussa on päättynyt

Opettajat

Ossi Eskelinen 4 t, Vastaava opettaja
Ossi.Eskelinen[ät]uta.fi
Muut opettajat 6 t, Opettaja
Harjoitukset Moodlessa, opettaja Esa Jokinen , Opettaja

Opetus

24.10.2016 – 16.12.2016

Lisätiedot

Osallistuminen opetukseen (verkko-opetus, opiskelija katsoo tallennetut luennot), essee luentojen perusteella (palautus moodleen) ja kirjallisuuskohdan 2 suorittaminen tentillä (kirjallisuuden voi suorittaa sähköisellä tentillä omaan tahtiin). Luennot ovat katsottavissa moodlealueen kautta 24.10.2016 alkaen. Opetukseen (videoluennot) hyväksytyille tiedotetaan tarkemmat opiskelukäytännöt (luennot ja harjoitukset) lokakuun 2016 alkupuolella. Katso jakson suoritusvaihtoehdot opinto-oppaasta https://www10.uta.fi/opas/opintojakso.htm?rid=12180&idx=0&uiLang=fi&lang=fi&lvv=2015

Videoluennot suorittaville on harjoitustehtävä moodlessa. Suoritusvaihtoehdoilla 2 tai 3 (kirjallisuusesseet tai kirjallinen tentti) suorittavien tulee ilmoittautua Ossi Eskeliselle (ossi.eskelinen@uta.fi), jolta saa tarkemmat ohjeet harjoitusten suorittamiseen ja ohjeet kirjallisuuden esseellä suorittaville.