x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
SOP03.2 Kunnalliset toimijat hyvinvointipalvelujen tuottajina ja hallinnonuudistusten kohteena - 5 op
Myös avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoille
Paikkakuntatiedot
Pori
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelma, Pori
Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee hyvinvoinnin, hyvinvointiyhteiskunnan/-kunnan ja hyvinvointitutkimuksen käsitteet, sisällöt sekä nykyisen kuntasektorin järjestämät hyvinvointipalvelujärjestelmät ja niissä tapahtuneet muutokset ja kuntia koskevat julkisen sektorin suomalaiset tärkeimmät reformit. Hän tunnistaa julkisen sektorin tuottamien hyvinvointipalvelujen alueelliset erot ja niiden merkityksen ja osaa soveltaa hankkimaansa kuntasektorin hyvinvointipalvelujen asiantuntijatietoa työelämälähtöisesti. Hän osaa hyödyntää jaksoa työelämässä tarpeellisena sosiaalipolitiikan erikoistumisalueena.

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Nettiopsun kautta ajalla 1.9.-30.9.2015 tutkinto-opiskelijoille. Opintojaksolle otetaan ilmoittautumispäivän perusteella Porista ja Tampereelta molemmista 10 tutkinto-opiskelijaa.

Ilmoittautuminen Nettiopsussa on päättynyt

Opettajat

Ossi Eskelinen 4 t, Vastaava opettaja
ossi.eskelinen[ät]uta.fi
Muut opettajat 4 t, Opettaja

Opetus

19.10.2015 – 31.12.2015

Lisätiedot

Osallistuminen opetukseen (verkko-opetus), essee/ päiväkirja ja kirjallisuuskohdan 1 suorittaminen tentillä. Luennot ovat katsottavissa moodlealueen kautta 1.11.2015 alkaen. Opetukseen hyväksytyille tiedotetaan tarkemmat opiskelukäytännöt lokakuun 2015 alkupuolella. Katso opintojakson suoritusvaihtoehdot opinto-oppaasta https://www10.uta.fi/opas/opintojakso.htm?rid=11896&idx=1&uiLang=fi&lang=fi&lvv=2015.