x !
Arkistoitu opetusohjelma 2013–2014
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
YKYY2 Yhteiskunnan mittaaminen (verkko-opintoina) 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Perusopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Yhteiset opinnot/YKY
Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö

Osaamistavoitteet

Kurssin tavoite on kehittää yhteiskuntaa koskevan määrällisen tiedon lukutaitoa. Opiskelija hallitsee perustasolla määrällisen tutkimuksen käsitteet sekä tuntee numeeristen aineistojen perustyypit ja rakentumisen tavat. Hän osaa myös esittää tutkimustietoa koskevia kysymyksiä ja arvioida numerotiedon luotettavuutta. Opiskelija tunnistaa ja ymmärtää eri tavoin yhteiskunnasta ja ihmisistä kerättyä ja tuotettua tietoa sekä tietää, missä ja miten sitä kerätään ja missä sitä on saatavilla.

Yleiskuvaus

Opinnot suoritetaan verkko-opintoina ilman lähitapaamisia. Kurssi alkaa ma 27.1.2014. Kurssin suorittaminen edellyttää oppimateriaaleihin tutustumista ja tehtävien tekemistä viikoittaisen rytmin mukaan. Lisäksi kurssiin sisältyy sähköisesti suoritettava kertauskuulustelu. Viikolla 11 (ma 10.3.) ei ole uutta tehtävää.

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Nettiopsussa on päättynyt

Opettajat

Tero Mamia, Vastaava opettaja
tero.mamia[ät]uta.fi

Opetus

27.1.2014 – 24.3.2014
Itsenäinen työskentely

Arviointi

Numerolla 1-5.

Lisätiedot

Porin yksikön tutkinto-opiskelijat suorittavat YKYY2-opintojakson kevään 2014 III periodilla ensisijaisesti verkko-opintoina avoimen yliopiston tarjonnan tapaan (tai tarvittaessa opettajan kanssa erikseen sovittavalla tavalla). Huom! Kurssi on avoin myös muille kuin Porin yksikön opiskelijoille.