x !
Arkistoitu opetusohjelma 2012–2013
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
SUKKP0 Lähtötasokoe
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Perusopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Suomen kieli ja kulttuuri
Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö

Osaamistavoitteet

Todeta opiskelijan riittävä suomen kielen taitotaso (EVK:n taso B2, http://www.uta.fi/laitokset/kielikeskus/CEF/viitekehys.htm)

Yleiskuvaus

Lähtötasokokeen ensimmäinen osa pidetään tiistaina 8.1. klo 10.00-13.00. Ensimmäinen osa on kirjallinen tentti, jossa testataan opiskelijan suomen kielen kieliopin osaamista, kirjoittamis- ja tekstinymmärtämistaitoa. Lisätietoa lähtötasokokeesta.

Kirjallisessa tentissä hyväksytyt kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa testataan opiskelijan puhumis-, puheenymmärtämis- ja keskustelutaitoja. Haastattelut pidetään 9.-10.1. Tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Lähtötasokokeeseessa tarkistetaan kokelaiden henkilöllisyys. Varaa siis mukaan kuvallinen opiskelijakortti tai henkilötodistus.

Lähtötasokokeeseen pitää ilmoittautua viimeistään maanantaina 7.1. sähköpostitse osoitteeseen maija.ohvo@uta.fi. Kokeeseen voi myös ilmoittautua koepaikalla 15 minuuttia ennen kokeen alkamista. Lähtötasokokeeseen ja kevään kursseihin liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen kirsi.elomaki@uta.fi.

Opettajat

Kirsi Elomäki, Vastaava opettaja

Opetus

8.1.2013 – 10.1.2013
Kirjatentti
Ti 8.1.2013 klo 10-13, Päätalo A2b