x !
Arkistoitu opetusohjelma 2012–2013
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
TERHOIA2 Terveydenhuollon ja terveyden edistämisen etiikka (AYO, lähiopetus, Seinäjoki) 5 op
Myös avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoille
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Terveystieteiden tutkinto-ohjelma
Hoitotiede
Terveystieteiden yksikkö

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa nimetä ja määritellä eettistä käsitteistöä terveydenhuollon ja terveyden edistämisen etiikan alueella. Opiskelija osaa perustella mielipiteitään lähteisiin perustuen. Opiskelija osaa tarkastella ja argumentoida terveydenhuollon ja terveyden edistämisen eettisiä teemoja yksilön ja yhteisön näkökulmasta.

Yleiskuvaus

Jakso toteutetaan verkkokurssina Learning moodle -verkko- oppimisympäristössä, joka edellyttää, että opiskelijalla on mahdollisuus käyttää tietokonetta ja Internet-yhteyttä säännöllisesti. Kurssi toteutetaan integroituna opetuksena yliopiston perusopetuksen kanssa.

Maksu

50 euroa
Opintomaksu laskutetaan yhdessä erässä. Ilmoittautuminen opintoihin on sitova. Jos et voi aloittaa opintoja, ilmoittautuminen pitää perua viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojen alkua. Mikäli opinto-oikeus perutaan tämän jälkeen, peritään koko opintomaksu. Lasku lähetetään opintojen alettua. Lisätietoa opintomaksujen laskutus- ja maksuehdoista http://www.uta.fi/avoinyliopisto/opiskelukaytannot/opinto-oikeus.html

Opettajat

Yliopisto-opettaja Mira Palonen, Vastaava opettaja

Opetus

14.1.2013 – 15.2.2013
Luento-opetus
Ma 14.1.2013 klo 17.00-20.30, Tampere, Kaupin kampus, Arvo-rakennus, luokka A308, Aloitusluento; HUOM. vapaaehtoinen seinäjokelaisille.
Poikkeukset:
15.1.2013 klo 17.00 –18.00 , Chat-keskustelu moodlessa Seinäjoella opiskeleville, Kurssiohjeet luettavissa moodlesta ennen Chat-keskustelua. Halutessaan seinäjokelaiset voivat osallistua myös Tampereen aloitusluentoon.

Arviointi

Numerolla 1-5.

Lisätiedot

Korvattavuus: Opintojakso korvautuu terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinnolla.

Ilmoittautuminen opintojaksoon on päättynyt