x !
Arkistoitu opetusohjelma 2011–2012
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
SPSYA2 Sosiaalipsykologian sisältöalueet 12–24 op
(i)
Huom! Tietoja ei päivitetä. Muutokset ja myös opintojen peruuntumiset ovat mahdollisia. Katso ajantasaiset tiedot avoimen yliopiston opetustarjontasivuilta.
Myös avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijoille
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Sosiaalipsykologia
Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö

Yleiskuvaus

Kokonaisuus sisältää jaksot:

SPSYA2.1 Vuorovaikutusprosessi, 6 op
SPSYA2.2 Minuus, elämänkulku ja sosiaalinen konteksti, 6 op
SPSYA2.3 Diskursiiviset käytännöt ja kulttuuri, 6 op
SPSYA2.4 Instituutiot, organisaatiot ja ryhmät, 6 op
SPSYA2.5 Soveltava sosiaalipsykologia, 6 op

A2 Sosiaalipsykologian sisältöalueet (12 op tai 24 op) koostuu viidestä teema-alueesta (teema-alueet mainittu alla kohdassa "Kirjallisuus"). Avoimessa yliopistossa järjestetään kahdesta teema-alueesta teemaseminaarit (yht. 12 op) osaksi Moodle-oppimisymäristössä. Jos opiskelija tähtää aineopinnoissa 25 op:n kokonaissuoritukseen, näiden kahden teemaseminaarin suoritus on riittävä. Jos opiskelija sen sijaan tähtää aineopinnoissa 37 op:n suoritukseen, on hänen suoritettava lisäksi kirjatenttinä tai esseenä kaksi muuta, jäljelle jäävistä vaihtoehdoista valittavaa teema-aluetta.

Kirjallisuustentteinä suoritettavat teema-alueet suoritetaan avoimen yliopiston yleisinä tenttipäivinä. Esseevaihtoehto:essee  kirjoitetaan Sosiologian ja sosiaalipsykologian laitoksen sivuilta löytyvän ohjeen mukaan (LINKKI), eikä esseen  kirjoittamisesta  tarvitse sopia erikseen opettajan kanssa. Esseesuoritus toimitetaan avoimen yliopiston opiskelijapalveluun, joka toimittaa ne edelleen tentin vastaanottajalle.

Opettajat

Opetus

Seminaari
Kirjatentti