x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2012–2015
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Master's Degree Programme in Comparative Social Policy and Welfare 2012-2014

Comparative Social Policy and Welfare (COSOPO) -maisteriohjelman toteuttavat yhteistyössä kolme yliopistoa: Tampereen yliopisto, Johannes Kepler University Linz (Itävalta) ja Mykolas Romeris University (Liettua). COSOPO -ohjelman hakijat voivat hakeutua kahteen eri opintosuuntaan: sosiaalipolitiikkaan tai sosiologiaan. Ohjelman toteutuskieli on englanti.

COSOPO-ohjelman tavoitteena on edistää opiskelijoiden taitoja vertailevassa sosiaalipolitiikan/sosiologian ja hyvinvoinnin tutkimuksessa. Opiskelijat saavat valmiuksia ymmärtää sosiaali- ja hyvinvointipolitiikan teorioita, sekä osallistua näistä käytävään avoimeen ja kriittiseen keskusteluun. Ohjelmasta valmistuneet voivat suuntautua jatko-opintoihin tai työllistyä hyvinvoinnin hallinnon ja sosiaalipolitiikan kehittämiseen liittyviin tehtäviin kansainvälisissä ja kansainvälisesti toimivissa yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa. He osaavat soveltaa oppimaansa sosiaalipolitiikkaan liittyvien ohjelmien ja projektien luomisessa, kehittämisessä ja arvioinnissa, sekä tulkita ja tehdä tutkimusta eri hyvinvointimalleja edustavien maiden sosiaali- ja hyvinvointipolitiikoista.

Ohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden opiskella kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä. Opetus tapahtuu sekä kontaktiopetuksena vuorotellen eri partneriyliopistoissa järjestettävien intensiivijaksojen aikana että verkossa.

Lisätietoja COSOPO-ohjelman verkkosivuilta: www.uta.fi/yky/cosopo/.

Ohjelmaan haetaan University Admissions Finland (UAF) -hakupalvelun kautta, www.universityadmissions.fi.

Lisätietoa hakemisesta sekä valintaperusteet, ks. www.uta.fi/admissions/degreeprog/programmes/.

Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö