tampereen yliopisto: avoin yliopisto-opetus:

Logopedian syventäviä opintoja

Lukuvuosi 2018–2019, Tampere, 5 op
päivitetty 07.06.2019 Opetus alkaa: Syksy 2018
Opetuskieli: suomi
Koulutuksen laajuus: 5 op
Opetusaika: Päiväopetus, Iltaopetus, Viikonloppuopetus
Opetustapa: Lähiopetus
Opiskelumuoto: Itsenäinen opiskelu
Maksullinen: 75 euroa
Tunniste: LOGST
Koulutuksen sisältö

HUOMIO! TAMPEREEN AVOIMEN YLIOPISTON HAKUJÄRJESTELMÄN PÄIVITYKSEN VUOKSI, HAKU KESKEYTYY ENNAKKOTIEDON MUKAAN 14.12.2018-31.1.2019 VÄLISEKSI AJAKSI. Otathan huomioon, että haun keskeytyksen aikana ei ole mahdollista myöntää uusia opinto-oikeuksia. Haku avautuu uudessa palvelussa taas 1.2.2019. Lisätietoja tarvittaessa socavoin@uta.fi.

Logopedian syventävistä opinnoista voi tehdä avoimina yliopisto-opintoina opintojakson LOGS6 Monikielisyys ja -kulttuurisuus 5 op. Jakso suoritetaan sähköisenä kirjatenttinä. Opintoihin ei ole edeltävien opintojen vaatimuksia mutta kirjallisuus on syventävien opintojen tasoista (logopedian maisteritutkinnosta) eli haastavaa. Jakson suorittaminen soveltuu parhaiten henkilölle jolla on jo yliopisto-opinnoista kokemusta ja joka hakee jakson suorittamisella esim. työhön liittyviä lisävalmiuksia.

Sähköisiä kirjatenttejä voi tehdä opinto-oikeusajan puitteissa vapaavalintaiseen aikaan Tampereella, Seinäjoella tai Porissa.

Sisältyvät opinnot
LOGS6 Monikielisyys ja -kulttuurisuus (5 op) suomi hakuaika päättynyt
Lisätietoja

Logopedian tutkinto-ohjelman osia avoimina yliopisto-opintoina

Mikäli tavoitteenasi on logopedian tutkinto-opiskelijaksi (Logopedian tutkinto-ohjelman sisältö 2015 - 2019, Tampereen yliopisto) hakeminen yhteishaussa ja olet kiinnostunut tekemään mahdolliseen tulevaan tutkintoosi (mikäli pääset opiskelijaksi) kuuluvia opintoja niin avoimen opintotarjonnassa on seuraavia logopedian tutkinnon osia:

Yleiset valmiudet, yksikön yhteiset opinnot (YKYYHT1, YKYYHT2, YKYYHT4)

Logopedian perusopinnot

Logopedian aineopintojaksoja

Muut pakolliset opinnot, lääketieteen opinnot

Muut pakolliset opinnot, psykologian perusopinnot (myös etäopintoina)

Muut pakolliset opinnot, kielitieteen opintoja

Logopedian syventävistä opinnoista yksi opintojakso

Logopedian tutkinto-ohjelmaan ei ole ns. avoimen väylää eli avoimina yliopisto-opintoina tehtyjen opintojen perusteella ei voi päästä tutkinto-opiskelijaksi. Mikäli yhteishaussa valintakokeen kautta pääsee tutkinto-opiskelijaksi Tampereen yliopistoon niin mahdolliset tutkintoon kuuluvat avoimina yliopisto-opintoina aiemmin tehdyt opinnot ovat valmiina opintorekisterissä.

Kysy tarvittaessa lisätietoja ja opinto-ohjausta:

Yhteystiedot: http://www.uta.fi/yky/avoinyliopisto/yhteystiedot.html

Hakeminen

Hakulomakkeet ja maksuehdot:

http://www.uta.fi/avoinyliopisto/opiskelijaksi/index.html

Opiskelijamäärää ei ole rajoitettu. Opintoihin jatkuva haku 14.6.2019 saakka. Opinto-oikeus päättyy 31.7.2019 johon mennessä tentti tulee olla suoritettuna.

Hakulomakkeet ja maksuehdot
Opintomaksu on kaikissa opinnoissa 15 euroa/opintopiste.