tampereen yliopisto: avoin yliopisto-opetus:

Logopedian aineopintoja

Lukuvuosi 2018–2019, Tampere, 4–9 op
päivitetty 08.11.2018 Opetus alkaa: Syksy 2018
Opetuskieli: suomi
Koulutuksen laajuus: 4–9 op
Opetusaika: Päiväopetus
Opetustapa: Lähiopetus
Opiskelumuoto: Ohjattu opetus
Maksullinen: 60–135 euroa
Tunniste: LOGAT
Koulutuksen sisältö

Avoimina yliopisto-opintoina voi suorittaa kaksi erillistä, yksittäistä opintojaksoa logopedian aineopinnoista.

LOGA4 Syömis- ja nielemishäiriöt 4 op

LOGA5 Vaihtuva-alainen kurssi 5 op

Opiskelu tapahtuu pääosin päiväopetuksena Tampereella tutkinto-opiskelijoiden kanssa samoissa ryhmissä ja vaatii säännöllistä läsnäoloa. Tarjolla oleviin aineopintojen opintojaksoihin ei ole edeltävien opintojen vaatimuksia eli opinto-oikeutta voi hakea vaikka ei olisi suorittanut logopedian perusopintoja.

Opinto-oikeus kattaa yhden kurssitoteutuksen lukuvuonna 2018-2019.

LOGA4 -jaksolle hakuaika elokuussa 15.08. kello 10 - 21.08 klo 23.00, LOGA5 -jaksolle hakuaika on marraskuussa. Avoimen yliopiston opiskelijakiintiö on pieni (viisi) ja opintopaikat arvotaan tarvittaessa.

Sivun alareunassa lisätietoja ja hakuinfo. Muutokset mahdollisia. Uusi opinto-opas tulee voimaan lukuvuodelle 2019-2020. Otathan huomioon, että opinto-oppaan vaihtuminen vaikuttaa myös avoimen yliopiston opetustarjontaan.

Sisältyvät opinnot
LOGA4 Syömis- ja nielemishäiriöt (4 op) suomi hakuaika päättynyt
LOGA5 Vaihtuva-alainen kurssi: Suun ja kaulan alueen syövät ja niiden puheterapeuttinen hoito (5 op) suomi hakuaika päättynyt
Lisätietoja

Logopedian tutkinto-ohjelman osia avoimina yliopisto-opintoina

Mikäli tavoitteenasi on logopedian tutkinto-opiskelijaksi (Logopedian tutkinto-ohjelman sisältö 2015 - 2019, Tampereen yliopisto) hakeminen yhteishaussa ja olet kiinnostunut tekemään mahdolliseen tulevaan tutkintoosi (mikäli pääset opiskelijaksi) kuuluvia opintoja niin avoimen opintotarjonnassa on seuraavia logopedian tutkinnon osia:

Yleiset valmiudet, yksikön yhteiset opinnot (YKYYHT1, YKYYHT2, YKYYHT4)

Logopedian perusopinnot

Logopedian aineopintojaksoja

Muut pakolliset opinnot, lääketieteen opinnot

Muut pakolliset opinnot, psykologian perusopinnot (myös etäopintoina)

Muut pakolliset opinnot, kielitieteen opintoja

Logopedian syventävistä opinnoista yksi opintojakso

Logopedian tutkinto-ohjelmaan ei ole ns. avoimen väylää eli avoimina yliopisto-opintoina tehtyjen opintojen perusteella ei voi päästä tutkinto-opiskelijaksi. Mikäli yhteishaussa valintakokeen kautta pääsee tutkinto-opiskelijaksi Tampereen yliopistoon niin mahdolliset tutkintoon kuuluvat avoimina yliopisto-opintoina aiemmin tehdyt opinnot ovat valmiina opintorekisterissä.

Kysy tarvittaessa lisätietoja ja opinto-ohjausta:

Yhteystiedot: http://www.uta.fi/avoinyliopisto/yhteystiedot/soc.html

Hakeminen

Logopedian aineopintojaksoille LOGA4 ja LOGA5 otetaan viisi avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijaa kumpaankin. Jaksot ovat omina, erillisinä hakukohteinaan. Jos hakijoita on enemmän, opiskelijavalinta suoritetaan arpomalla. Opintoihin ei ole mitään edeltävien opintojen vaatimuksia, kuka tahansa voi hakea opintoihin.

Hakuajan jälkeen suoritetaan tarvittaessa arvonta. Opiskelijoita ei siis valita ilmoittautumisjärjestyksessä. On ehdottoman tärkeää, että haettaessa opintoihin valitaan hakulomakkeen koulutustiedot -laatikosta kyseistä opintojaksoa koskeva, jakson mukaan nimetty hakukohde! Emme huomioi opiskelijavalinnassa, jos hakija on valinnut koulutustiedot-laatikosta jonkun muun kohdan, esim. yleislomakkeen.

Hakulomakkeet ja maksuehdot: http://www.uta.fi/avoinyliopisto/opiskelijaksi/index.html

Lähetettyäsi verkkolomakkeen, saat viestin verkkolomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, että lomake on vastaanotettu.

Opiskelijavalinnasta ilmoitetaan heti valinnan jälkeen kaikille opintoihin hakeneille. Valituille lähetetään sähköpostilla tieto valinnasta sekä opiskelijakirje postitse, ei-valituille hakijoille ilmoitetaan tieto sähköpostilla.

Tampereen yliopiston läsnä olevat tutkinto-opiskelijat eivät voi hakea avoimen yliopisto-opetuksen hakujärjestelmän kautta. Tampereen yliopiston läsnä olevat tutkinto-opiskelijat hakevat opintoihin NettiOpsun kurssi-ilmoittautumisen kautta.

Hakulomakkeet ja maksuehdot
Opintomaksu on kaikissa opinnoissa 15 euroa/opintopiste.