tampereen yliopisto: avoin yliopisto-opetus:

Logopedian perusopinnot

Syksy 2018, Tampere, 25 op
päivitetty 08.08.2018 Opetus alkaa: Syksy 2018
Opetuskieli: suomi
Koulutuksen laajuus: 25 op
Opetusaika: Päiväopetus
Opetustapa: Lähiopetus
Opiskelumuoto: Itsenäinen opiskelu, Monimuoto-opetus, Ohjattu opetus
Maksullinen: 375 euroa
Tunniste: LOGPT
Koulutuksen sisältö

Opiskelu tapahtuu pääosin tutkinto-opiskelijoiden kanssa yhteisissä opintoryhmissä. Opinto-oikeus kestää yhden lukuvuoden eli 31.7.2019 saakka. Opetus on pääosin päiväopetusta Tampereella, YKYYHT3 -jakso suoritetaan verkkokurssina.

Opinnoissa on runsaasti läsnäoloa vaativaa päiväopetusta (pienryhmäopetusta, harjoitusryhmiä ym.) Tampereella. Opiskelu ei ole valitettavasti mahdollista etäopintoina.

Sivun alareunassa lisätietoja ja hakuinfo.

Muutokset mahdollisia. Uusi opinto-opas tulee voimaan lukuvuodelle 2019-2020. Otathan huomioon, että opinto-oppaan vaihtuminen vaikuttaa myös avoimen yliopiston opetustarjontaan.

Sisältyvät opinnot hakuaika päättynyt
LOGP1 Johdatus logopediaan (5 op) suomi
LOGP2 Puheen, kielen ja viestinnän kehitys (10 op) suomi
YKYYHT3 Toiminta, tulkinta ja tieto (5 op) suomi
LOGP3 Viestintää tukevat keinot asiakas-työntekijä-suhteessa (5 op) suomi
Lisätietoja

Logopedian tutkinto-ohjelman osia avoimina yliopisto-opintoina

Mikäli tavoitteenasi on logopedian tutkinto-opiskelijaksi (Logopedian tutkinto-ohjelman sisältö 2015 - 2019, Tampereen yliopisto) hakeminen yhteishaussa ja olet kiinnostunut tekemään mahdolliseen tulevaan tutkintoosi (mikäli pääset opiskelijaksi) kuuluvia opintoja niin avoimen opintotarjonnassa on seuraavia logopedian tutkinnon osia:

Yleiset valmiudet, yksikön yhteiset opinnot (YKYYHT1, YKYYHT2, YKYYHT4)

Logopedian perusopinnot

Logopedian aineopintojaksoja

Muut pakolliset opinnot, lääketieteen opinnot

Muut pakolliset opinnot, psykologian perusopinnot (myös etäopintoina)

Muut pakolliset opinnot, kielitieteen opintoja

Logopedian syventävistä opinnoista yksi opintojakso

Logopedian tutkinto-ohjelmaan ei ole ns. avoimen väylää eli avoimina yliopisto-opintoina tehtyjen opintojen perusteella ei voi päästä tutkinto-opiskelijaksi. Mikäli yhteishaussa valintakokeen kautta pääsee tutkinto-opiskelijaksi Tampereen yliopistoon niin mahdolliset tutkintoon kuuluvat avoimina yliopisto-opintoina aiemmin tehdyt opinnot ovat valmiina opintorekisterissä.

Kysy tarvittaessa lisätietoja ja opinto-ohjausta:

Yhteystiedot: http://www.uta.fi/avoinyliopisto/yhteystiedot/soc.html

Hakeminen

Logopedian perusopintoihin otetaan viisi avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijaa. Jos hakijoita on enemmän, opiskelijavalinta suoritetaan arpomalla. Opintoihin ei ole mitään edeltävien opintojen vaatimuksia, kuka tahansa voi hakea opintoihin.

Opintoihin haetaan verkkolomakkeella, jonka voi täyttää 15.8.2018 klo 10:00 - 22.8.2018 klo 23:00 välisenä aikana. Opinnot ilmestyvät Tampereen hakulomakkeen koulutustietoihin 15.8. klo 10:00. Hakuajan jälkeen suoritetaan tarvittaessa arvonta. Opiskelijoita ei siis valita ilmoittautumisjärjestyksessä. YKYYHT3 -jakso on lisäksi omana hakukohteenaan joten jos et pääse koko logopedian perusopintokokonaisuutta suorittamaan niin voit halutessasi hakea sen jälkeen jaksolle YKYYHT3.

Hakulomakkeet ja maksuehdot:

http://www.uta.fi/avoinyliopisto/opiskelijaksi/index.html

On ehdottoman tärkeää, että haettaessa opintoihin valitaan koulutustiedot-laatikosta "Logopedian perusopinnot". Emme huomioi opiskelijavalinnassa, jos hakija on valinnut koulutustiedot-laatikosta jonkun muun kohdan, esim. "yleislomakkeen".

Lähetettyäsi verkkolomakkeen, saat viestin verkkolomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, että lomake on vastaanotettu.

Opiskelijavalinta (todennäköinen arvonta) pyritään suorittamaan heti hakuajan jälkeen ja tiedottamaan opintoihin valituille sähköpostilla saman päivän aikana (opetus alkaa opintojaksolla LOGP1 5.9. ja LOGP2 6.9. (aikataulut ennakkotietoja)). Valituille lähetetään sähköpostin lisäksi opiskelijakirje postitse, ei-valituille hakijoille ilmoitetaan tieto sähköpostilla, viimeistään viikon 35 alussa.

Tampereen yliopiston läsnä olevat tutkinto-opiskelijat eivät voi hakea avoimen yliopisto-opetuksen hakujärjestelmän kautta. Tampereen yliopiston läsnä olevat tutkinto-opiskelijat hakevat opintoihin NettiOpsun kurssi-ilmoittautumisen kautta.

Hakulomakkeet ja maksuehdot
Opintomaksu on kaikissa opinnoissa 15 euroa/opintopiste.