tampereen yliopisto: avoin yliopisto-opetus:

Historian perusopinnot

Lukuvuosi 2018–2019, Seinäjoki, myös etäopintona, 5–25 op
päivitetty 06.11.2018 Opetus alkaa: Syksy 2018
Opetuskieli: suomi
Koulutuksen laajuus: 5–25 op
Opetusaika: Päiväopetus, Iltaopetus, Viikonloppuopetus
Opetustapa: Etäopetus
Opiskelumuoto: Itsenäinen opiskelu, Monimuoto-opetus, Ohjattu opetus, Verkko-opetus
Maksullinen: 75–375 euroa
Tunniste: HISPT
Koulutuksen sisältö

HUOMIO! TAMPEREEN AVOIMEN YLIOPISTON HAKUJÄRJESTELMÄN PÄIVITYKSEN VUOKSI, HAKU KESKEYTYY ENNAKKOTIEDON MUKAAN 14.12.2018-31.1.2019 VÄLISEKSI AJAKSI. Otathan huomioon, että haun keskeytyksen aikana ei ole mahdollista myöntää uusia opinto-oikeuksia. Haku avautuu uudessa palvelussa taas 1.2.2019. Lisätietoja tarvittaessa socavoin@uta.fi.

Opinnot ovat jatkuvassa haussa, kesätauko poislukien.


Opinnot voi tehdä joko luennoille Tampereella osallistuen tai oman valinnan mukaan etäopintoina paikkakunnasta riippumatta. Etäopinnoissa painottuu itsenäinen opiskelu (tenttikirjallisuuden pohjalta tehtävät esseet opintosuorituksina). Suoritustavan voi valita jaksokohtaisesti opintojen aikana.


Kaikki jaksot HISP1 -jaksoa lukuunottamatta voi tehdä joko itsenäisesti kirjallisuudella tai osallistumalla opetukseen. Valittavana on lukuvuosittain vaihdellen sekä päivä- että ilta/viikonloppukursseja Tampereella. HISP1 -jaksoa ei voi tehdä kirjallisuudella. Jaksosta järjestetään syksyisin lähikurssi ja keväisin verkkokurssi. Myös muiden jaksojen kursseista voidaan järjestää etäopiskeltavia luentosarjoja.


Jatkuvassa haussa opinnot voi aloittaa seuraavalla luentosarjalla jolle ennättää tai kirjatenteillä/-esseillä opintojaksoja suorittaen. Voit hakea opinto-oikeuden joko koko opintokokonaisuuteen (25op) tai yksittäisille opintojaksoille. Opintojaksot voi tehdä vapaavalintaisessa järjestyksessä ja useita opintojaksoja samanaikaisesti. Opinto-oikeus päättyy 31.12.2019.


Sivun alareunassa lisätietoja ja hakuinfo.  Tervetuloa opiskelemaan!

Muutokset mahdollisia. Uusi opinto-opas tulee voimaan lukuvuodelle 2019-2020. Otathan huomioon, että opinto-oppaan vaihtuminen vaikuttaa myös avoimen yliopiston opetustarjontaan.

Sisältyvät opinnot
HISP2 Euroopan muotoutuminen (5 op) suomi hakuaika päättynyt
HISP1 Johdatus historiantutkimukseen (5 op) suomi hakuaika päättynyt
HISP4 Modernisoituva yhteiskunta (5 op) suomi hakuaika päättynyt
HISP3 Uuden ajan alun murroksia (5 op) suomi hakuaika päättynyt
YKYYHT5 Verkostoitunut maailma (5 op) suomi hakuaika päättynyt
Lisätietoja
Hakeminen

Voit hakea opinto-oikeuden joko koko opintokokonaisuuteen (25op) tai yksittäisille opintojaksoille.

Opiskelijamäärää ei ole rajoitettu eli kaikki halukkaat pääsevät opintoihin mukaan! Ei edeltävien opintojen vaatimuksia.

Hakulomakkeet ja maksuehdot
Opintomaksu on kaikissa opinnoissa 15 euroa/opintopiste.